《Når mennesker med makt slutter å lytte til folket er det på tide å bytte dem ut》-Sa Astrid Lindgren

Kjære Fylkesordfører, du aner ikke hvor hardt dine vedtak rammer oss.
 
 
 
Kjære Solveig Ege Tengesdal - Fylkesordfører Rogaland fylkeskommune:
 
《Det startet litt av et folkeopprør her i sommer da endelig innbyggerne forstod omfanget av de grønne avgiftsstolpene som skulle fengsle oss for lang tid fremover. - jeg har mange ganger lurt på om denne motstanden hadde kommet før om bare politikerne OG media hadde gjort jobben sin bedre når det gjelder å holde innbyggerne informert om hva fremtiden bringer.
 
Nå har befolkningen protestert og vist motstand mot disse bomringene i mange måneder, i over et halvt år faktisk...
Innbyggerne har reist seg å sagt at nå er det nok på flere områder, På hvert eneste møte deltar det tilskuere som deler møtene deres på sosiale medier  slik at alle kan være vitner til deres arbeid og holdninger - tilbakemeldingene er vanvittige! flesteparten av innbyggerne i regionen er både skremt og fortvilet over hvordan du og dine partnere håndterer dette prosjektet som rammer oss så inn til margen
 
Dere folkevalgte har vist dere som både arrogante og likegyldige ovenfor oss, noe som har gjort at dere har mistet oss,  å skapt et ufattelig trist samfunn for de fleste her i denne regionen.
 
innbyggerne snur ryggen til deg når du taler, du fikk flere hundre bymiljøpakken brosjyrer i retur, du har fått drøss med mail, brev, meldinger og appeller fra bekymra mennesker som frykter for økonomisk konkurs nå når kabalen ikke går opp lenger.
 
 
 Folk har kastet boller som du tilbyr,  du hånler av historier som gjør mennesker vondt, du blir omtalt som en klovn, og på tv viser du deg kald og følelsesløs og snakker aldri om andre faktorer enn : hvor viktig det er å nå nullvekstmålet som ligger til grunn.
 
Jeg husker godt da denne 👇 artikkelen ble publisert for noen måneder siden...den skapte en del heftige debatter blandt alle 《bommotstanderne》- jeg skjønner godt hvorfor. 
 
 
 
Du svarer ikke for noe av de vedtakene du står for, eller når innbyggere spør deg konkrete spørsmål rundt prosjektet. Om noen lurer på hva de skal gjøre når det ikke finnes løsninger for enkelte - så svarer du bare at 《bompenger er likt for alle 》Jeg trodde du som folkevalgt var pliktig til å lytte til folk?
det du velger å gjøre er å lukke både øyne og ører for alle menneskene, og tvinger gjennom noe som folket har sagt tydelig NEI til.. ikke nei fordi at vi er så bortskjemte å bare ikke vil ha avgifter, men nei fordi vi ikke klarer mer! Vi har nådd vår smertegrense å det burde ikke være vanskelig å forstå når du selv ser dagens samfunn og hvordan avgifter har klatret til værs oppover åra
- uansett om du lever på et gull egg selv, så tror jeg ikke du er så ignorant at du ikke kan se at andre kanskje sliter..
 
 
《Artikkel fra 2017 ang fylkesordførers lønn》
 
Jeg tror  (og det er det som skremmer meg mest) at du rett og slett ikke bryr deg, du har jo et godt å økonomisk trygt liv..
 
《det er kanskje vanskelig å bry seg om at befolkningen drukner i havet når man selv kjører trygt forbi i en yatch》 
 
Men du skal likevel være Fylkesordføreren vår, representere befolkningen på en verdig og rettferdig måte, synes du selv at du utfører din rolle til folkets beste? Å synes du vi er på rett vei når det gjelder å bekjempe barnefattigdom?
 
Det siste halvåret har jeg vert ute i gatene blandt tusenvis av innbyggere i regionen, jeg har hatt dialog med tusenvis av dem på sosiale medier,  jeg har sett realiteten som du og eliten ikke ser fra deres etasje. Jeg har stått ansikt til ansikt med mange av de som lider konsekvensene av bompenger daglig, å jeg har mange ganger vert kvalm..full av sorg, på gråten, tappet for energi og håp på vegne av så mange mennesker.
 
 
Jeg bærer på så hårreisende og tøffe historier..historier jeg har fått bekreftet at du aldri kommer til å lese,  bry deg om eller lytte til.. derfor skjønner jeg at du ikke forstår konsekvensene med disse avgiftstolpene, du har jo valgt å ignorer oss - å alt det negative som medfølger dette enorme avgiftssluket.
 
Jeg skulle så gjerne utfordret deg å alle de andre ordførerne til å sette fra dere bilen så lenge dette prosjektet er i gang, reise kollektivt, gå aktivt rundt i gatene å ta imot realiteten av vår hverdag etter 01.oktober.
-Hvis dere mener at dere har krav på en så stor andel av lommeboka vår, burde dere i det minste ha rygg til å kunne møte innbyggerne ansikt til ansikt å lytte til hvordan dette innhugget rammer oss.
 
 
 
Når dere fatter så absurde vedtak på vår bekostning uten å se baksiden av medaljen å faktisk stå i realiteten selv -  ved feks å benytte dere av buss istendenfor deres firmabiler, å bidra like mye som oss i dette "spleiselaget"  bør dere kanskje reflektere litt å enten: 
 
(A) stoppe prosjektet inntil dere har latt flertallet av oss delta i hvordan dette kan løses på andre måter som ikke skaper det klasseskillet vi er på vei mot!
I tillegg til å annullere alle fakturaer fra 01.10.18!  -Prosjektet har vert en fiasko fra dag ėn  på vår bekostning! Det minste dere kan gjøre er å rydde opp - å be " kundene" deres om tilgivelse.
 
Eller (B) Tre av deres politiske verv! - det er tydelig at dere ikke virker egnet til å ha befolkningens fremtid i hendene deres. Det dere driver på med er barbarisk, et samfunn skal ikke bare bestå av penger, arroganse og avgifter - det finnes noe som heter Demokrati og livskvalitet har jeg hørt
 
Flertallet av befolkningen her føler seg overkjørt, du og dine har uten tvil mistet oss totalt... 
Hva skal til for at du skjønner de alvorlige konsekvensene dette påfører oss som mennesker?
 
 
 
 Iblandt lurer jeg på : hvor er nestekjærligheten? -Verdien som både troen din og partiet ditt skal representere. 
Du skjønner jeg svarer til samme tro og verdi som deg Solveig, å jeg ser ingen kjærlighet hos deg for folket, jeg ser ingen empati, eller dårlig samvittighet,  jeg ser ikke omsorgen å viljen til å løfte folk opp, nestekjærligheten er ikke eksisterende. Jeg ser en kald person som kun ser din egen lommebok å regionens prosjekter.
 
Jeg beklager men du er ikke verdig innbyggerne dine,  for du har glemt å se dem! Jeg har sett dem, å jeg kan love deg at du har gått glipp av en region full av fantastiske og standhaftige mennesker som er villige til å kjempe for det du/dere påfører dem !
 
 
Jeg er sikker på at vi kan finne en av disse menneskene som kan ta din stilling, gjøre den jobben du har tatt for gitt, være en verdig representant for oss,  å gjøre denne regionen varm igjen for folk flest! 
 -For der du styrer skuta mot nå vil samfunnet synke å bli ødelagt.
 
- dette skulle jeg gjerne delt med deg Solveig,  men du har blokkert meg fra sosiale medier, å jeg får ikke svar på brev jeg sender deg, du ignorerer meg i offentlige sammenheng- utenom sist styringsgruppe møte da du bestilte mannsterk politistyrke der jeg ble tatt imot med både visitering og tvil om å få slippe inn på et offentlig politisk møte
- DA fikk jeg en håndhilsen av deg etterpå å du ønsket meg godt nytt år!  Jeg angrer sånn på at jeg ikke takket deg der og da for den "varme velkomsten" fra vakthundene dine! - kanskje agendaen din var å gjøre det mest mulig ukomfortabelt for meg å delta på møtene deres, hvem vet ?  men når du motarbeider meg på en slik måte blir jeg bare mer motivert til å følge med i politikken , mer gira på å prøve å forandre vedtak som ruinerer folk. Jeg får mer energi og driv til å være tilstede på alle de politiske prosessene!  for min egen kunnskap og for å informere innbyggerne om hvordan dere "oppererer"  på vegne av oss  - du provoserer meg bare til å engasjere meg enda mer solveig, så takk for boosten👌
 
 
 "Bulldogene" dine skremmer meg ikke i det hele tatt ordfører, men jeg tror de selv følte seg litt flaue da de kroppsvisiterte meg å det eneste de fant i lommen min var min datters smokk.. de forventet kanskje en bombe? Eller en revolver?
Alt i alt synes jeg det hele var en latterlig prioritering av statens ressurser, men meg om det.
 
En eller annen dag skal vi nok komme til en slags enighet fylkesordfører, men om du virkelig vurderer gjenvalg bør du gå mange runder med deg selv først- per dags dato er veldig mange misfornøyde med deg, hadde du vert ansatt på en 《vanlig arbeidsplass》  hadde du fått sparken for lenge siden 
 
-som folkevalgt har du også en jobb, du skal jobbe for folket og samfunnets beste - ikke kun for deg å dine.
Ikke glem at det finnes tusenvis av mennesker som har de avgiftene vi diskuterer i videoen her fra debatten
《 jeg er ikke bare én,  VI er i mangfold 》
 
☆ Hilsen "Marerittet ditt" - 2-barns mammaen som bare ønsker rettferdighet og mer økonomisk frihet for alle stakkars bilister.
 
 


 
10 kommentarer

Du har skrevet deg inn i historiebøkene for langt langt langt frem i tid , nå håper jeg bare historien din og alle andre sine får en lykkelig slutt ! Du skriver utrolig bra og fengende !

Takk for det, veldig kjekt å høre. Det håper jeg og! Men vi vet alle hva som må til for å få en forandring... folk må reise seg, men det skal vi sørge for.

Bra skrevet og mange viktige poeng du fikk med! Eneste jeg stusser over er, hvorfor skal vi stole på løgnere? Tillitt skal tjenes ikke blindt tildeles. Vi som lever her i samfunnet bør vokse opp og blir engasjerte og da mener jeg til og forstå at samfunnet må vi alle ta del i og IKKE gi ansvaret over til representanter. Vi må beholde stemmen (makten) selv og aktivt bruke demokratiet DIREKTE! Altså direkte demokrati ved å beholde makten har folket selv makten til og ta egne folkeavstemninger på viktige ting som angår oss. Ansatte i staten må vi ha, men de skal være tjenere og vi som folk må se og representere oss selv! Vi har både teknologi og kunnskap nok, men er vi modne nok til og ta ansvar selv? Ja, er vi "gode nok" til å velge representanter så burde vi da være voksne nok snart selv til og ta egne valg som angår samfunnet vårt i fellesskap. Så SLUTT med å gi makten vekk ved å stemme, vis at vi endelig har fått NOK!

Takk for det!
Jeg kunne ikke vert mer enig i det du skriver.
Folk må følge med i timen, ikke bare innen politikken men også media. Vi må være kritiske, spørrende, oppsøke sannheter og realiteter selv! Ikke bare stole blindt på det vi blir servert. Hadde flertallet av befolkningen vert klar over hvor mye makt vi egentlig har så hadde vi ikke vert der vi er nå...men vi er hjernevaska, det trengs nytt system, nytt tankesett og nye representanter som er planta med beina på jorda.
Jeg hadde ikke hatt noe imot dirkete demokrati og gjeninnføring av paragraf 105 , men det er jo med god grunn ingen av de eksister her

Cato Crueland

Fantastisk skrevet Alexandra!!

egil olsen

Meget bra skrevet, ved kommende kommunevalg må hovedprioriteten bli å fjerne så mange som mulig av disse bompiratene.

Takk for det :)
ja det har du helt rett i !

Rune Gudbrandsen

Hei

Kjempe bra engasjemang. Du er dyktig all ære til deg.

Hei Rune, tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar